Aniston tyrmää romahdusväitteet: ”Roskaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Aiemmin tänään viihdelehdissä uutisoitiin että Hollywood-tähti Jennifer Aniston olisi aiemmin tässä kuussa romahtanut kesken kuvausten ja purskahtanut itkuun. Nyt tähti on kommentoinut tapausta ja tyrmännyt moiset väitteet täysin.

Kyseessä olevan The Bounty -elokuvan kuvauksissa ei tähden mukaan tapahtunut lainkaan väitettyä romahdusta. New York Post -lehden liikkeelle laskemien huhujen mukaan itkuinen Jennifer olisi kesken kuvausten pyytänyt saada olla hetken yksin, koska kyseinen kohtaus olisi muistuttanut häntä liikaa ex-miehestään Brad Pittistä.

– Flirttaillessaan Gerard Butlerin kanssa hän yritti näyttää urhealta joka päivä, mutta sisimmässään hän on hyvin herkkä, silminnäkijä väitti lehdessä.

Jennifer on nyt kiistänyt väitteet tiedottajansa välityksellä. Hänen mukaansa väitteet ovat naurettavia, eikä moista välikohtausta ole koskaan edes tapahtunut. Jennifer Aniston ja Brad Pitt erosivat vuonna 2005. Sen jälkeen Anistonilla on ollut epäonnea rakkaudessa, eikä hän ole löytänyt uutta pitkäaikaista suhdetta.