BB-Minnan tila ihmetyttää – paksuna vai sukupuolitaudissa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa kisattiin juuri tämän viikon päällikkötehtävän voitosta, mutta yksi kilpailijoista oli mystisen syyn takia sivussa kisasta. BB-Minna ei nimittäin saanut Isovelin päätöksestä osallistua lainkaan ko. kilpailuun.

Asukkaat veikkasivat yhteen ääneen syyksi Minnan raskautta, joka tuli ensimmäisen kerran puheeksi jo eilisiltaisten tapahtumien jälkeen. Silloin BB-Esa J palasi päiväkirjahuoneesta raivostuneen näköisenä ja muut asukkaat tiedustelivat syytä moiseen.

– Oletko sä lähdössä kotiin? Dana tiedusteli.

– No en lähde, Esa J töksäytti takaisin.

Asukkailta ei mennyt aikaakaan, kun syyksi pääteltiin Minnan raskaus. Esa J ja Minna ovat harrastaneet seksiä useita kertoja ilman ehkäisyä.

– Niistä tulee kaksoset, tyttö ja poika! Pikku-Räntti ja Pikku-Mintsi! Justiina vitsaili.

Nino haki kuitenkin ratkaisua Esan huonotuulisuuteen muualta. Hän veikkasi, että miehen entinen poliisityttöystävä olisi nostanut syytteen miestä vastaan, koska hän on puhunut exästään niin tarkkaan. Raskausepäilyt saivat kuitenkin lisää virtaa, kun Esa kertoi asian liittyvän Minnaan ja Minnan paljastaessa, että edellisistä kuukautisista oli jo kuukausi.