Kohukaunotar poseeraa alastomana kylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen bikinimalli Marisa Miller bongattiin monien muiden supertähtien tavoin viime viikolla New Yorkin muotiviikoilta. Nyt tiimalasivartaloinen kaunotar poseeraa alastomana kirjassa sekä GQ-lehden sivuilla.

Nakukuvat ovat peräisin Room 23 -nimisestä teoksesta, josta lehdessä esitellään maistiaisia. Nyt julkaistuissa kuvissa Marisa Miller nähdään poseeraamassa alastomana kylvyssä. Suurin osa ihmisistä käy toki alastomana kylvyssä, mutta yleensä he ovat veden alla vaahdon peitossa. Miller onnistuu kuitenkin poseeraamaan nakuna ”vetten ja kylpyvaahdon päällä”. Katso kuvat tästä.

30-vuotias Marisa Miller, oikealta nimeltään Marisa Bertetta, on poseerannut usein muiden muassa Victoria’s Secret -alusvaatemerkin sekä life style -lehtien kuvissa. Hänet löydettiin mallinuralle 16-vuotiaana San Fransiscossa sijaitsevasta kahvilasta. Pian sen jälkeen hän lensi äitinsä kanssa Italiaan työskentelemään mallina. Millerin kerrotaan olevan amerikkalaisen supermallin ruumiillistuma. Hän on naimisissa elokuvatuottaja Griffin Guessin kanssa.