Aubrey O’Day rinnat paljaana stagella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä, realitytähtenä ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun osallistujana tunnettu povipommi Holly Madison on vilautellut viime aikoina ahkerasti siviilissä, mutta nyt hän on jälleen päässyt esittelemään paljasta vartaloaan myös työnsä merkeissä.

Madison kiinnitettiin toukokuussa Kelly Monacon tilalle Las Vegasin maineikkaaseen Peepshow-esitykseen, josta on nyt vuotanut kuvamateriaalia verkkoon. Otoksissa yläosattomissa nähdään Madisonin lisäksi myös hänen kollegansa Aubrey O’Day. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana esimerkiksi turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.