Sinkkutyttö Jennifer Aniston haluaa heti raskaaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miessuhteidensa kanssa todellista vastatuulta jo usemman vuoden ajan kärsimään joutunut Hollywood-tähti Jennifer Aniston on joutunut viime aikoina poseeraamaan ilman seuralaista lukuisten julkkisjuhlien punaisilla matoilla.

Jennifer Aniston alkaa kuitenkin olla jo epätoivoinen ”sen oikean” rakkaan löytämisen suhteen. Nyt lähipiiri on lisäksi paljastanut hänen kärsivän akuutista vauvakuumeesta. Frendit-sarjasta aikoinaan tunnetuksi tulleen 40-vuotiaan supertähden kerrotaan haluavan raskaaksi ennen seuraavia syntymäpäiviään, joihin on aikaa enää viisi kuukautta.

The Sun -lehden mukaan Jennifer on kertonut suunnitelmistaan avoimesti ystävilleen. Parhaillaan hän viettää taukoa näyttelemisestä, joten nyt olisi oivallinen aika lapsille. Vakava suhde tosin odotuttaa vielä itseään, joten tulevan lapsen isästä ei ole vielä tietoa