BB-Nino säälimätön kaasutus aiheutti paniikin

Big Brother · Stara.fi

Viime yönä Big Brother -talossa koettiin kovia, kun asukkaat joutuivat nukkumaan mennessään Ninon säälimättömän kaasuhyökkäyksen uhreiksi. Miehen nauru sai aikaan sen, että myös BB-Sami ja BB-Sampo tekivät samoin.

Kaasutetusta makuuhuoneesta pakeni ensimmäisenä BB-Marko, mutta pian perässä ryntäsi koko joukko muitakin asukkaita, sillä sängyn päällä leijui suoranainen myrkkypilvi. Tempauksen johdosta BB-Dana ja Sampo joutuivat viemään vuodevaatteita ja tyynyjä talon terassille ulkoilmaan puisteltavaksi, jotta hajuista päästiin eroon.

Asukkaiden palattua viimein sisään Nino kaasutti heitä jälleen. Marko kertoi aiemmin välttelevänsä joitain ruoka-aineista, koska niiden vaikutuksesta hän kykenisi helposti kaasuttamaan koko BB-talon. Miehen itsensä mukaan lopputulos olisi niin vahvaa, että ”varpaankynnetkin irtoaisivat”.