Britney Spearsin vuosien odotus palkittiin – sai huoltajuuden!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears menetti lastensa huoltajuuden parin vuoden takaisten vakavien sekoilujensa takia, sillä niiden seurauksena hän joutui vieroitushoitoon, psykiatriselle osastolle ja vielä isänsä holhouksen alaiseksi.

Sotkuisen avioeron myötä Britney on taistellut samalla kovasti myös lastensa huoltajuudesta, sillä pahimpaan aikaan hän sai tavata lapsia ainoastaan hoitajien läsnäollessa. Nyt asiaan on kuitenkin saatu muutos, sillä tänään poptähdelle myönnettiin lastensa yhteishuoltajuus puoliksi ex-aviomies Kevin Federlinen kanssa, TMZ uutisoi.

Äskettäin Suomessakin konsertoineen Britneyn elämä on muutenkin palannut hienosti raiteilleen, sillä maailmankiertue ja isän huoltajuus ovat rauhoittaneet hänen elämäänsä. Tähän saakka Kevin on joutunut seuraamaan lapsiaan, mutta jatkossa Britney pääsee 4-vuotiaan Sean Prestonin ja 3-vuotiaan Jayden Jamesin kanssa yksinkin reissuun. Britney joutuu jatkossa maksamaan Kevinille kuukausirahaa 20.000 dollaria kuukaudessa.