Hollywood-hottiksen rinnat pursuavat topista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mamma Mia! -elokuvan roolinsa myötä läpimurtonsa tehnyt ja parhaillaan maailmalla Jennifer’s Body -elokuvaa yhdessä Megan Foxin kanssa tähdittävä Amanda Seyfried tekee parhaillaan kovaa nousua Hollywoodin A-sarjaan.

Useimmiten viihdelehtien kansiin ja otsikoihin pääseminen edellyttää nykyisin seksikkäitä poseerauksia, ja nyt Amanda Seyfried on sellaiseen ryhtynyt. Hänet nähdään seuraavan GQ-lehden sivuilla vähissä vaatteissa. Alusasuihin on käytetty myös varsin vähän kangasta, sillä toppi kykenee vain hädin tuskin peittämään tumman kaunottaren rintavarustuksen. Katso kuvat tästä.

Viime vuonna Moviefone-lehti rankkasi järjestykseen Hollywoodin kuumimmat nuoret nimet. Mukana oli myös Amanda Seyfried, joka mahtui tuolloin kymmenen kärkeen. Nykyisin kaunotar on 23-vuotias.