Laulaja jätti yllättäen suomalaisen danceyhtyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen danceyhtye Chorale on menettänyt laulajansa Lydia Luoma-Ahon. Tamperelainen vokalisti oli mukana bändissä vuodesta 2001 saakka. Hän ilmoitti erostaan tänään ja kertoi päätöksensä syyksi muiden muassa yhtyeen sisäiset ristiriidat.

– Olen päättänyt lopettaa yhdeksän vuotta kestäneen yhteistyön Choralen kanssa ja jättää laulajan pestini yhtyeessä, laulaja kertoi Staralle.

– Bändi on ollut minulle musiikillisesti täysin kuollut jo pitkään, eikä minulla ole enää mitään mielenkiintoa jatkaa kaikkien bändin sisäisten ristiriitojen takia kyseisen orkesterin eturivissä. On aika jatkaa eteenpäin ja keskittyä oikean musiikin tekemiseen hyvässä, terveessä hengessä. En kaipaa enää Univiidakkoon.

Choralen tunnetuin kappale on vuonna 2005 julkaistulta Unimaailma-albumilta singlenä lohkaistu Univiidakko. Yhtyeen tuorein albumi Toisenlainen julkaistiin 12. elokuuta 2009.