Lindsay Lohan korvaa Hamiltonin tyttöystävän Singaporen F1-kisassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pari viikkoa sitten viihdemaailmassa kohistiin väitteistä, joiden mukaan formulatähti Lewis Hamilton olisi eronnut tyttöystävästään Nicole Scherzingeristä. Pari kiisti kuitenkin väitteet jyrkästi. Nyt Scherzinger on perunut osallistumisensa Singaporen kisaviikonlopun konserttiin.

Pussycat Dolls -yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut Nicole Scherzinger on perunut Singaporen Formula 1 -kilpailun edustustehtävänsä kilpailujen yhteydessä järjestettävässä konsertissa. F1 Rocks -nimisillä formulafestareilla nähdään esiintymässä muiden muassa Beyonce, Black Eyed Peas, No Doubt, Simple Minds ja N.E.R.D.

Peruuntuneen Scherzingerin tilalle on nyt kiinnitetty pikavauhdilla toinen kohukaunotar Lindsay Lohan. LiLo lienee pestistä innoissaan, sillä hänen on-off -tyttöystävänsä Samantha Ronson on samaan aikaan esiintymässä kaupungissa. Lindsay on aiemminkin yhdistetty nopeisiin autoihin, sillä hän tähditti Riemukupla-elokuvaa vuonna 2005.