Näyttelijä ja vaimo pidätettiin rajusti Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Randy Quaid ja hänen vaimonsa lukeutuivat eilen Hollywoodin halutuimpiin ihmisiin. Tosin lähinnä poliisin mielestä, sillä heidät etsintäkuulutettiin epäiltynä useista rikoksista.

Viranomaiset kertoivat eilen, että Randy Quaid vaimoineen oli jättänyt esimerkiksi maksamatta Santa Barbarassa 10.000 dollarin hotellilaskun ja varastanut rahaa. Poliisi ei onnistunut löytämään näyttelijää kuulusteluihin, joten hänet jouduttiin eilen etsintäkuuluttamaan muiden muassa petoksesta, murtovarkaudesta ja salaliitosta.

TMZ-julkaisu uutisoi muutama tunti etsintäkuulutuksen antamisen jälkeen, että aviopari saatiin kiinni ja pidätettiin pakomatkallaan Marfassa, Texasissa. Viranomaisilta saatujen tietojen mukaan pariskunta vastusti pidätystä voimakkaasti ja tuloksena oli painiottelu, joka päätyi lopulta pidätysselliin. Tuomari on jo määrännyt molemmille 20.000 dollarin takuusumman. Näyttelijän manageri ei ole suostunut kommentoimaan asiaa.