”Onko nyt joku tehkää pahaa Kätlinille -viikko?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa laitettiin tänään pakka sekaisin asukkaiden suhteen, kun talopäällikkö Sampo päätti asukkaiden sijoituksesta slummiin tai paratiisiin. Muutos oli merkittävä.

BB-Justiina toivoi voivansa tutustua Kätliniin ennen sunnuntaita, ja toive toteutui, kun Kätlin siirrettiin slummiin. Mukaan pääsi myös Sami, jonka kanssa Kätlin on viettänyt talossa suurimman osan aikaa. Sami toivoikin voivansa viettää loppuviikin Kätlinin kanssa, jos neitokainen vaikka putoaisi talosta sunnuntaina.

Kätlin itse toivoi saavansa olla sunnuntaihin saakka paratiisissa, mutta toive ei tällä kertaa toteutunut. Neitokainen olikin tämän takia hieman näreissään, mutta kuittasi koko jutun huumorilla.

– Onko nyt joku tehkää pahaa Kätlinille -viikko? Kätlin naureskeli.

– Nyt me ollaan vihdoinkin samalla puolella, BB-Justiina tyynnytteli virolaisneitokaista.

Hetki sitten BB-talossa aiheutui varsinainen paniikki, kun talosta löytyi jättimäinen hämähäkki. Kätlinin kirkaisu sai Markon korvat soimaan ja talossa järjestettiin massiivinen etsintäoperaatio, joka lopetettiin kuitenkin tuloksettomana.

– Sen voin kertoa, että mun sulkurilihas oli heti että ups, Kätlin totesi säikähdyksestään.

Erityisesti BB-Esa J oli silminnähden tyytyväinen päästessään pois slummista. Ensitöikseen hän söi sydämensä kyllyydestä.

– Mä oon nyt syönyt mahani täyteen ja syön jatkossakin. Ihan sama vaikka lihoisin kymmenen kiloa. Kyllä se sit myöhemmin lähtee, Esa J totesi.