Anna Kournikovan kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tenniskaunotar Anna Kournikova on jättänyt aktiiviuransa jo ajat sitten, mutta hän on edelleen aktiivisesti viihdelehtien otsikoissa. Hyväntekeväisyyttä nykyisin aktiivisesti tekevä venäläissyntyinen supertähti on nyt kuvattu Espanjassa.

Tenniskaunotar oli pukeutunut näyttävään pikkumustaan, joka oli pieni myös yläosan suhteen, sillä kaula-aukko paljasti keskimääräistä enemmän paljasta pintaa. Kournikova tuskin oli kuitenkaan paparazzien huomiosta pahoillaan. Katso kuvat tästä.

Kournikova kuvattiin lomailemassa yhdessä pitkäaikaisen poikaystävänsä, latinopoppari Enrique Igleasiasin kanssa. Samalla voidaan ainakin hetkeksi laittaa sivuun sitkeät erohuhut, joita pariskunnan ympärillä on liikkunut jo parin vuoden ajan. Pariskunta on itse kuitenkin tyytynyt vain naureskelemaan huhuille.