BB-talon kiihkeät juhlat: Homoseksiä porealtaassa? Nino jäi ilman

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen railakkaat juhlat, jotka talopäällikkö Sampo oli järjestänyt. Kostean illan aikana nähtiin myös välikohtaus ulkoporealtaassa, kun Sampo jakoi hellän hetken Ragnarin kanssa.

Miehet istuivat porealtaassa vierekkäin ja Ragnarin käsi näytti tekevän hyvää Sampolle, joka tyytyi huokailemaan rauhallisesti. Poikien seksisessio ei kuitenkaan kestänyt pitkään, sillä Sampoa jo pitkään piirittänyt Nino huomasi mitä altaassa tapahtui.

Nino hyppäsi altaaseen kylpytakki yllään ja aiheutti äänekkään mustasukkaisuuskohtauksen. Mies oli yllättävän aggressiivisella päällä.

– Onks toi **un mallipoika tärkeempi kuin mä, häh? V**un sinä, mä tapan sut. Kysyin sulta tosta mallipojasta, onko se tärkeempi kuin mä, Nino kovisteli Sampoa, joka oli aiemmin päivällä päättänyt pitää miehen paratiisin puolella.

Pian Sampo hermostui Ninon käytöksestä, mutta mies jatkoi jankkaamistaan.

– Mä sanon sulle yhen jutun: Älä ärsytä mua, älä ärsytä mua. Kuuntele mua idiootti: Älä ärsytä mua, Nino nimitteli Sampoa.

Päädyttyään myöhemmin Ragnarin kanssa samaan aikaan saunaan Nino purki katkeruuttaan myös hänelle.

– Minun miehen muna huulessa tuolla vemputitte, niin kyllä mä tiedän. Kyllä minä tiedän, minun miehen muna huulessa olit. Jos siihen kosket, se on sun viimeinen virhe, mustasukkainen Nino totesi.