Loukkaantunut Conan O’Brien sairaalaan – ohjelma jäi kesken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisioisäntä Conan O’Brien on loukkaantunut The Tonight Show -ohjelmansa kuvauksissa. Eilen kuvatun jakson tiimellyksessä hän loukkasi päänsä sillä seurauksella, että hänet jouduttiin viemään sairaalaan paikattavaksi.

Sitkeä juontaja ei loukkaantunut kuitenkaan vakavasti, NBC-kanavan tiedottaja vahvisti Access Hollywoodille. O’Brienin mukaan hän ei kuitenkaan muista tapaturmasta juuri mitään.

– VIimeinen asia jonka muistan on se, että nautin Lincolnin esittämisestä. Seuraavassa hetkessä olinkin jo sängyllä ja minulle tarjottiin mehua ja keksejä, Conan vitsaili.

Perjantain ohjelman kuvaukset jouduttiin tapauksen takia keskeyttämään, joten Yhdysvalloissa sen tilalla jouduttiin esittämään uusinta aikaisemmasta jaksosta. NBC ei ole vielä kertonut ensi viikon jaksojen kohtaloa.