Cheryl Colen kurvit ihastuttavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmän julkkisnaisen paikan Megan Foxilta Britannian FHM-lehden äänestyksessä taannnoin perinyt poptähti-malli Cheryl Cole poseeraa nyt kurvikkaana tuoreissa mainoskuvissa.

Brittien tämän hetken kuumimpiin julkkiskaunotariin lukeutuva neitokainen nähdään nyt keikistelemässä kameran edessä useissa asuissa ja kasarityylisissä lavasteissa. Näyttävissä kuvista käy hyvin ilmi kaunottaren tiimalasivartalo. Katso kuvat tästä.

25-vuotias Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, on tullut Girls Aloud -yhtyeensä lisäksi tunnetuksi myös X-Factor -realityohjelman brittiversion tuomarina. FHM-lehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi äänestetty kaunotar avioitui heinäkuussa 2006 englantilaisen jalkapalloilija Ashley Colen kanssa. Räväkkä neitokainen tuomittiin vuonna 2003 lievästä pahoinpitelystä 120 tunniksi yhteiskuntapalveluun ja sakkoihin.