Tässäkö maailman seksikkäin odottava nainen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan aviomiehelleen Tom Bradylle raskaana oleva supermalli Gisele Bundchen on jatkanut mallintöitään odotuksesta ja selvästi kasvaneesta vauvamasustaan huolimatta. Nyt hänet on bongattu kävelyllä Bostonissa.

Maailman ehkäpä seksikkäin odottava nainen kuvattiin kuntoilemassa toissapäivänä. Suurehkosta vatsasta ja rennoista lenkkivaatteistaan huolimatta Gisele Bundchen näytti varsin seksikkäältä. Katso kuvat tästä. Vatsa ei ole muutenkaan hidastanut hänen menoaan, sillä tällä viikolla supermalli kävi New Yorkissa osallistumassa UK:n ilmastoprojektiin. Lisäksi hän on osallistunut helikopterilentäjän kurssille.

Brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.