Minne rintaliivisi jäivät, Britney? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears lienee tällä hetkellä onnellinen ihminen, sillä eilen hän sai parin vuoden oikeustaistelun jälkeen takaisin lastensa yhteishuoltajuuden ex-aviomiehensä Kevin Federlinen kanssa.

Eilen Britney kuvattiin Los Angelesissa asussa, jossa olisi ollut hieman toivomisen varaa. Supertähti oli nimittäin sonnustautunut mekkoon, joka paljasti turhankin tarkkaan hänen rintavarustuksensa. Olkaimettomille rintaliiveille olisi ollut käyttöä, mutta vallitsevan trendin mukaisesti ne olivat jääneet ilmeisesti vaatekaappiin. Katso kuvat tästä.

Britney on viettänyt pitkään kiertueellaan, joka käväisi taannoin myös Suomessa. Nyt alkaa tapahtua myös musiikkirintamalla, sillä Spears julkaisee lähiaikoina uuden kokoelmalevyn ja sen myötä myös uuden singlen.