Mitä Mischa Bartonille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kohuotsikoissa erityisesti hermoromahduksensa, itsetuhoisuutensa ja pakkohoitonsa merkeissä ollut näyttelijäkaunotar Mischa Barton on nyt ikuistettu vaeltelemassa kaupungilla vähemmän imartelevan näköisenä.

Parhaillaan Homecoming-elokuvan tähtenä valkokankailla nähtävä neitokainen noudettiin taannoin poliisisaattueessa sairaalan psykiatriselle osastolle itsetuhoisuuden takia. Nyt tilanne lienee jo parempi ja Mischa onkin tällä hetkellä mukana uuden The Beautiful Life -televisiosarjan kuvauksissa. Sarjan tuottajana toimii Ashton Kutcher.

Televisiosarjan nimi kuulostaa kuitenkin varsin ironiselta tarkasteltaessa tuoreita valokuvia Hollywood-tähdestä. Mischa Barton kuvattiin nimittäin toissapäivänä varsin ”räjähtäneen näköisenä” New Yorkissa. Katso kuvat tästä.