Tämäkö muotia? Pamela Anderson nakuili catwalkilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Esimerkiksi Baywatch-televisiosarjasta ja Borat-elokuvasta tunnettu povipommi Pamela Anderson on osallistunut pitkästä aikaa muotinäytökseen Uudessa-Seelannissa. Supermalli-iän jo kauan sitten ohittanut Playboy-julkkis ei onnistunut vetämään rooliaan läpi kovinkaan kunnialla.

Valkoiseen ”verhoon” kietoutuneena catwalkille astellut supertähti ei kyennyt pitämään asua yllään, vaan se valahti lopulta alas paljastaen kankaan sisällä olleen puolinakun povipommin rintoineen päivineen. Katso kuvat tästä, tästä ja tästä.

Lopulta hän tarvitsi toisen mallin apua pitääkseen paketin kasassa ja välttyäkseen täydeltä katastrofilta. Pamelan asu kuvasi samalla hyvin myös hänen nykyistä kotiaan, sillä ”trailer trash”-tyylinen asu sopii mainiosti siihen, että Anderson asuu edelleen lastensa kanssa asuntovaunussa, koska hän odottaa uuden talonsa remontointia. Muutto on viivästynyt, koska rakennuttaja väittää povipommin jättäneen laskunsa maksamatta.