Ari Vatanen törttöili formulavarikolla – suututti Ecclestonen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen ex-rallikuski ja nykyinen poliitikko Ari Vatanen oli tänään mukana nauttimassa formulatunnelmasta Singaporen osakilpailussa. Suomalaisjulkkis oli päässyt myös varikkoalueelle, mutta vierailu ei sujunut kovin tahdikkaasti. Ainakaan siinä mielessä, että Vatanen pyrkii parhaillaan kansainvälisen autoliitto FIA:n puheenjohtajaksi.

Suoran lähetyksen alkajaisiksi myös Suomen televisioruuduissa nähtiin kuinka kamera seurasi F1-kilpailun oikeudet omistavaa Bernie Ecclestonea hänen tutustuessaan varikkoalueen tunnelmiin hieman ennen osakilpailun starttia. Yllättäen takavasemmalta kuviin kiilasi kuitenkin Ecclestoneen verrattuna suurikokoinen Vatanen, joka tönäisi formulamogulin törkeästi sivuun rynnätessään kättelemään Ferrarin formulapomo Jean Toddia.

Tuupovaaran lahja suomalaiselle autourheilulle onnistui törttöilyllään suututtamaan Ecclestonen, jonka varpaille hän näyttää kuvissa astuvan. Pienen käsikähmän jälkeen formulamoguli tönäisi Vatasta selkään, mutta suomalainen ei sitä edes huomannut saati pyytänyt anteeksi. Ennen ohjaajan siirtymistä seuraavaan kameraan televisioruuduissa nähtiin kuinka Ecclestone osoittaa turvamiehelle sormella Vatasta. Myöhemmin Vatanen nähtiin vielä tervehtimässä Mika Häkkistä.