BB-Sampo myönsi seksin Ragnarin kanssa

Big Brother · Stara.fi

Toissailtana Big Brother -talon porealtaassa nähtiin kahden miehen välistä läheisyyttä, kun BB-Sampo ja BB-Ragnar olivat jääneet viimein kahdestaan altaaseen. Käsi kävi nimittäin pinnan alla ahkerasti.

Touhut loppuivat kun BB-Nino huomasi miesten välisen hellyyden ja hyppäsi mustasukkaisena porealtaaseen kylpytakki päällään ja alkoi sättiä Sampoa. Nino olisi halunnut mukaan touhuihin ja varoitti Sampoa kanssaan pelleilemisestä.

Eilen Sampo itsekin paljasti harrastaneensa Ragnarin kanssa seksiä altaassa. Asukkaat pohtivat seksin määritelmää ja sitä että myös muutakin kuin varsinainen seksiakti voitaisiin kutsua seksiksi.

– Oliks tää nyt niin v**un iso juttu teille ja teidän neitsytkorville, Sampo myönsi edellisen illan tapahtumat.