Katie Price raivostui: ”Lastenhoitaja on liian seksikäs!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden seuratuimman avioeron äskettäin loppuunkäsiteltyä saaneet povipommi Katie ”Jordan” Price ja poptähti Peter Andre ovat oikeuden istunnon jälkeen vetäytyneet poteroihinsa. Nyt Katie on kuitenkin jälleen päätynyt otsikoihin lausunnoillaan.

Peter Andren hyvin alkanut paluu musiikkimarkkinoille korpeaa brittilehtien mukaan Jordania, jonka suosio on puolestaan laskenut selvästi avieron jälkeen. Andre hankki äskettäin uuden lastenhoitajan hoivaamaan pariskunnan lapsia, mutta tummaverikkö on lasten äidin mukaan aivan liian kaunis. Andren hoitotaakkaa helpottaa nykyisin 22-vuotias Nita. Katso kuva tästä.

31-vuotiaan povipommin kerrotaan raivostuneen tiistaina nähtyään lehdissä kuvia uudesta lastenhoitajasta, News Of The World -lehti uutisoi. Aiemmin perheeseen sai palkata vain vähemmän viehättäviä hoitajia Katien mustasukkaisuuden takia. Katie Price seurustelee puolestaan 34-vuotiaan vapaaottelija Alex Reidin kanssa. Uusi mies on lehden mukaan ihmetellyt naisystävänsä purkausta lastenhoitajan seksikkyydestä.