Kotoa löytyi hiiri – Whitney Port muutti hotelliin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen realitytähti on joutunut kokemaan kovia, kun hän näki hiiren asunnossaan. Kyseessä on The City -ohjelman Whitney Port, joka pelkää ilmeisesti kuollakseen pieniä jyrsijöitä.

Aiemmin tällä viikolla Whitney Port ja hänen paras ystävänsä Joanna Scapa bongasivat asunnossaan ei-toivotun vieraan. Ystävykset joutuivat täydelliseen paniikkiin ja ryntäsivät ulos asunnosta. Tämän jälkeen he eivät uskaltaneet palata, vaan muuttivat välittömästi hotelliin asumaan – yöpukusillaan.

Cooper Square -hotellissa nyt rauhoittuvat neitokaiset odottavat, että jyrsijäongelmasta päästään eroon ennen kuin he voivat palata asuntoon, TMZ uutisoi. Tuholaistorjujien kerrotaan käsittelevän asuntoa parhaillaan.

24-vuotias Whitney Port on nähty television realitysarjojen lisäksi myös mallina muotinäytöksissä ja lehtien sivuilla. Hän on toiminut mallina muiden muassa Teen Vogue -lehdessä, jossa hän myös työskenteli muotitoimittajana. Viime aikoina Whitney Port on työskennellyt muotimaailmaan keskittyneessä viesintätoimistossa New Yorkissa. Viime vuonna hän lanseerasi lisäksi oman vaatemerkkinsä nimeltä Eve & A.