Lindsay Lohan jätti kolaroimansa ökyauton maksamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-laulaja Lindsay Lohan on ollut viime aikoina otsikoissa vähemmän mairittelevissa merkeissä, kun häntä on syytetty useammankin kerran varkauksista. Nyt häntä syytetään myös vuokraamansa ökyauton laskun maksamatta jättämisestä.

Lindsay nousi keväällä otsikoihin kolaroituaan arvokkaan Bentley-auton Beverly Hillsissä. Nyt auton näyttelijälle vuokrannut Dennis DeSantis ja hänen yhtiönsä Speciality Car Craft peräävät Lohanilta yhteensä 12.310 dollarin saatavia, TMZ uutisoi.

Kuluista 10.260 dollaria on Bentleyn ja Rolls Roycen vuokria, ja loput ovat kolarista aiheutuneita kuluja, kuten auton osia ja hinauskuluja. Mukana on myös 250 dollarin lasku Chateau Marmont -hotellin baarista. DeSantis uhkaa viedä asian oikeuteen, mikäli Lindsay Lohan ei pian maksa laskuaan.