Lisätietoja Conan-tapaturmasta: ”Hän menetti tajuntansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka suosittu televisiotähti Conan O’Brien loukkaantui päähän kesken The Tonight Show -ohjelmansa kuvausten perjantaina. Jakson kuvaukset jouduttiin keskeyttämään ja ohjelman tilalla esitettiin Yhdysvalloissa uusinta.

Conan O’Brien kiidätettiin suoraan kuvauksista sairaalahoitoon. Nyt ohjelman kyseisessä jaksossa vieraana olleet Lara Spencer ja Teri Hatcher ovat kertoneet The Insider -julkaisulle, että Conan menetti tajuntansa saatuaan iskun päähänsä.

Ohjelman tiedottaja kertoi eilen, että Conan O’Brien voi jo paremmin ja lepää kotonaan. Tuotantoyhtiö on päättänyt, että ohjelman kuvauksia jatketaan normaalin aikataulun mukaisesti maanantaina. Tapaturma on mitä ilmeisimmin kuvattu, ja nyt maailmalla odotetaan kuumeisesti esittääkö Conan tapauksen ohjelmassaan.