Tässä on F1-varikon seksikkäin rintavako

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän viikonlopun Formula 1 -sarjan Singaporen osakilpailu on tarjonnut kisayleisölle paljon muutakin ohjelmaa kuin kovaäänistä ja nopeaa autoilua. Kisapaikka on nimittäin muutettu myös F1 Rocks -nimiseksi rockfestariksi.

Viikonlopun konserteissa on mukana nimekäs joukko supertähtiä, kuten Beyonce, Black Eyed Peas, No Doubt, Simple Minds ja N.E.R.D. Heistä ensinmainittu ihastutti myös tutustuessaan varikkoalueeseen, sillä Beyonce oli pukeutunut F1-henkisesti sponsoreiden logoilla varustettuun seksikkääseen asuun. Katso kuvat tästä.

Varikolla Beyoncen oppaana toimi ”formulaisä” Anthony Hamilton. Supertähti jutustelikin samalla leppoisasti Lewis Hamiltonin ja tämän poptähti-tyttöystävä Nicole Scherzingerin kanssa. Nicole perui kuluneella viikolla osallistumisensa varsinaiseen konserttiin, ja hänen tilalleen tapahtuman juontajaksi pestattiin Lindsay Lohan.