Ashley Greene uhkeana lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin kohuotsikoissa alastonkuviensa takia komeillut Twilight-tähti Ashley Greene nousi nakuskandaalin myötä kertaheitolla takarivistä julkisuuden valokeilaan, kuten Paris Hilton aikanaan. Nyt hän on lähes päivittäistä sivujen täytettä viihdelehdissä.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä suosikkitähti Ashley Greene poseeraa näyttävissä studiokuvissa Saturday Night -lehden lokakuun numeron kannessa ja sisäsivuilla. Hänet nähdään myös tyylikkäässä iltapuvussa, jonka yläosa on varsin matala. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior.