BB: Kätlinin finniongelma räjähtämispisteessä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat toipuivat eilen nopeasti Ragnarin häädöstä, mutta Danalle ystävän poistuminen oli kova paikka. Pian suoran lähetyksen loputtua keskustelut kuitenkin etenivät uuden viikon ohjelmaan.

Kätlinillä oli kuitenkin henkilökohtainen ongelma, joka oli paisunut illan aikana suuriin mittasuhteisiin. Samin huuliongelmat jäivät toiseksi, kun lähes kaikki talon asukkaat tulivat ihmettelemään häätöäänestyksestä jälleen kerran selviytyneen virolaisnaisen leuassa olevaa suurta finniä.

– Ai ai, ei sitä voi puristaa yhtään. Se on niin kipeä ja se on ihon alla. Mulla ei ole koskaan ollut näin isoa finniä. Se pitäis puhkaista neulalla. Vitsi mulla on sellainen olo, että mun koko leuka räjähtää nyt, Kätlin valitteli.

– Ei tätä pysty edes peittämään millään. Haluisin laittaa tähän laastarin, hän jatkoi.

– Sun pitäis pestä meikit, mennä saunaan ja puristaa se siellä. Sit sieltä tulis tavaraa viuh viuh, BB-Justiina neuvoi.

BB-Esa A pyysi naisia vaihtamaan aihetta, koska jo pelkkä tilanteen visualisointi tuotti hänelle tuskaa. Pian aiheet vaihtuivatkin toisiin, mutta aika ajoin Kätlin muistutti muita finninsä suuresta koosta.