Jennifer Love Hewitt paljasti upeat muotonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Jennifer Love Hewitt oli taannoin otsikoissa lihomisensa merkeissä, mutta hän pääsi nopeasti eroon kiloistaan ja on sittemmin esitellyt upeaa vartaloaan ahkerasti sekä bikineissä että alusasuissa.

Nyt Jennifer Love Hewitt esittelee kurvejaan Shape-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Kansikuvassa upealla kaunottarella on yllään valkoiset alusasut. Katso kuvat tästä. Lehden haastattelussa hän paljastaa laihdutuskeinonsa ja kertoo välttävänsä ruoan säilyttämistä kotona.

Keväällä Jennifer kuvattiin Havaijilla pelaamassa tennistä mustissa bikineissä ja korkokengissä. Kenkävalinta ei ollut kovinkaan terveellinen ainakaan tähden nilkkoja ajatellen. Taannoin Jennifer ja hänen poikaystävänsä Jamie Kennedy jekuttivat medioita ja yleisöä mentyään leikisti kihloihin Jamien keikalla.