Lily Allen lopetti levyttämisen – keikkailu jatkuu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme viime viikolla kuinka poptähti Lily Allen vahvisti jo viime keväästä saakka liikkuneet huhut musiikkiuransa lopettamisesta. Supertähti vahvisti, ettei hänellä ole enää aikomusta tehdä uutta musiikkia tai uusia levyjä.

Tällä hetkellä uransa huipulla oleva Lily Allen jatkaa kuitenkin keikkailua vielä toistaiseksi. Eilen hän vahvisti blogissaan tekevänsä ensi vuoden maaliskuussa Lontoossa ja Manchesterissä kaksi massiivista yhteiskeikkaa Dizzee Rascalin kanssa. Molemmat heittävät täyspitkät setit, joten konsertti tulee kestämään noin kaksi ja puoli tuntia.

Vielä tämän vuoden aikana poptähti nähdään konserttilavoilla parhaillaan käynnissä olevan keikkatauon jälkeen esimerkiksi Britanniassa ja Australiassa. Lokakuun lopussa on luvassa vielä muutama keikka muualla Euroopassa, kuten Ranskassa, Saksassa ja Italiassa.