Lily Allen pesi yllättäen kätensä piratismikohusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikkiuransa lopettamisen viime viikolla vahvistanut brittipoppari Lily Allen on noussut näkyväksi julkkishahmoksi erityisen vahvojen piratismin vastaisten lausuntojensa johdosta. Äskettäin hänen verkkosivuiltaan löytyi kuitenkin luvattomasti jaossa ollutta musiikkia.

Uuden käänteen ja nolojen piratismisyytösten myötä Lily Allen on nyt yllättäen pessyt kätensä koko jupakasta ja vetäytynyt piratismikeskustelussa taka-alalle. Hän kertoi asiasta Twitter-blogissaan.

– Heippa, tänään Lontoossa järjestetään tapaaminen, jossa artistit tapaavat keskustellakseen piratismista. Minun työni on tehty. En osallistu tapaamiseen, koska se veisi lehdistön huomion vääriin asioihin. Olen ylpeä siitä, että olen ollut osallisena tähän keskusteluun, mutta jätän vetovastuun nyt muille artisteille. Olen sulkenut myös blogini, koska sinne tuli liikaa roskaviestejä, Lily Allen kirjoitti.