Megan Fox kiinni myymälävarkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu näyttelijä Megan Fox on parhaillaan kovasti esillä uuden Jennifer’s Body -elokuvansa merkeissä. Samalla hän on tehnyt haastattelussa vähemmän mairittelevan paljastuksen menneisyydestään.

23-vuotias Megan Fox kertoi, ettei hänellä ole nykyisin asiaa maailman suurimman vähittäisketjun, Wal-Martin, myymälöihin, koska hän jäi teini-ikäisenä kiinni myymälävarkaudesta. Hän paljasti varastaneensa kaupasta Mary-Kate ja Ashley Olsenin nimissä myytäviä meikkituotteita, The National Enquirer kertoi.

Kiinnijäämisen myötä hän sai myös porttikiellon ketjun liikkeisiin. Foxin mukaan hän ei ole varma onko porttikielto vielä voimassa, mutta hän ei ole siitä huolimatta astunut jalallaankaan Wal-Martin liikkeisiin nolon törttöilynsä jälkeen. Rangaistukseksi tarjottiin kahta vaihtoehtoa: seistä kaupan edessä kolmen päivän ajan yllään kyltti, jossa lukee ”Varastin Wal-Martista”. Toinen vaihtoehto oli kääriä kaupassa lahjapaketteja jouluna. Megan valitsi jälkimmäisen.