Pamela Anderson kiistää väitteet vararikostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja esimerkiksi Borat-elokuvasta tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on ollut viime aikoina otsikoissa myös taloudellisista syistä. Hänen on väitetty olevan vararikossa, koska hän ei ole maksanut talonsa mittavia remontointilaskuja.

Hurjimpien lehtijuttujen mukaan Andersonilla olisi velkaa peräti 1,2 miljoonaa dollaria, josta puolet olisi peräisin remontista. Nyt Pamela Anderson on astunut julkisuuteen ja kiistänyt väitteet vararikosta perättöminä. Samalla hän kuitenkin myöntää, että verojen maksamisessa on ollut epäselvyyksiä.

– On totta, että kiistelen remontista joidenkin rakennusliikkeiden kanssa. Tämä johtuu siitä, että olen ensin maksanut miljoonia dollareita talon rakentamisesta, ja silti saan rakennusliikkeiltä edelleen laskuja, Pamela Anderson kertoo TMZ-julkaisun mukaan.

– Lakimieheni tutkivat parhaillaan tehtyjä töitä selvittääkseen ovatko laskut perusteltuja. Ne maksetaan, mikäli ovat. Niitä ei makseta, mikäli eivät ole. Verojen laskemisessa on voinut tapahtua virheitä ja teemme parhaillaan töitä varmistaaksemme, että asianmukaiset verot tulevat maksetuiksi.