Viihdelehti myönsi valehdelleensa Lily Allenin nimissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toukokuussa maailman viihdelehdet siteerasivat The Sun -lehden julkaisemaa haastattelua, jossa brittipoppari Lily Allenin väitettiin haukkuneen aikana useita muita julkkistähtiä. Hänen kerrottiin nimitelleen muiden muassa Victoria ja David Beckhamia sekä Ashley ja Cheryl Colea.

Lily Allen kiisti antaneensa moisia lausuntoja, ja nyt myös brittilehti on myöntänyt lausuntojen olleen tuulesta temmattuja. Lehden verkkosivuilla perjantaina julkaistussa julkisessa anteeksipyynnössä todetaan, että Lily Allen ei antanut lausuntoja, jotka hänen väitettiin antaneen.

– Lily ei sanonut näitä asioita lehdelle ja pyydämme häneltä anteeksi lausuntojen julkaisemisesta aiheutunutta nolostumista ja vaivaa, lehden sivuilla pahoiteltiin.

Lily Allen tyytyi itse julkaisemaan vain linkin kyseiseen anteeksipyyntöön Twitter-blgissaan. Hän ei enää itse kommentoinut lainkaan koko asiaa.