Britney Spears : 3

Singlet · Stara.fi

Viihdelehti Staran arvostelussa on nyt poptähti Britney Spearsin uusi single 3, joka edustaa pitkästä aikaa kokonaan uutta Britney-materiaalia. Tunnelmaltaan rauhallinen, mutta biittinsä osalta hyvin rullaava r&b-kappale tarjoaa jonkin verran mukavia melodiakoukkuja ja biittikikkailuja.

Peruspoljennollaan ja erityisesti säkeistöillään kappale tuo elävästi mieleen Chingyn muutaman vuoden takaisen Right Thurr -hitin, vaikka nopeutta on nyt selvästi enemmän. Ajatusmaailma on kuitenkin sama alusta saakka. Kertosäkeessä mennään kuitenkin uusille vesille, ja hittipotkua on havaittavissa erityisesti melodiapuolella.

Max Martinin työstämän kappaleen kokonaisuudessa on hieman toivomisen varaa, sillä ainakin tanssilattialla kappaleen sisältämät monet breikit ja suvantokohdat aiheuttavat levottomuutta. Muuten esimerkiksi biisin loppupuolella oleva rauhallinen suvanto toimii mainiosti elävöittävänä tekijänä. Dynamiikkaa siis löytyy, mutta kappaleesta jää silti tyhjä fiilis. Hitti tästä on luultavasti joka tapauksessa tulossa jo pelkästään esittäjänsä perusteella.

Pisteet 4/5