Frendit-elokuva pelkkä uutisankka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime päivinä viihdelehdissä liikkuneet huhut Frendit-televisiosarjan paluusta elokuvan muodossa on nyt tyrmätty. Huhujen todenperäisyyden ovat tähän mennessä kiistäneet jo kolme sarjan tähteä.

Huhut saivat alkunsa, kun sarjassa Guntherin roolia näytellyt James Michael Tyler kertoi suunnitelmista saattaa sarjan tähdet yhteen Frendit-elokuvaa varten. Hänen mukaansa elokuva saisi ensi-iltansa vuonna 2011. Nyt Gossip Cop -julkaisu on kuitenkin tavoittanut sarjan tähtiä, jotka ovat kiistäneet väitteet.

Jennifer Aniston, Courteney Cox ja Lisa Kudrow ovat kaikki kiistäneet Tylerin väitteet ja kertoneet, etteivät ainakaan he ole tietoisia moisista suunnitelmista. Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutunut Frendit lopetettiin kymmenen kauden jälkeen vuonna 2004. Sittemmin on useammankin kerran liikkunut huhuja sarjan elokuvaversiosta.