Hollywoodin kuumimmat teinikaunottaret juhlivat yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin kuumimpiin teinitähtiin viimeiset pari vuotta lukeutuneet Hayden Panettiere ja Vanessa Hudgens viihtyvät mitä ilmeisimmin hyvin yhdessä. Nykyisin teinitähteyden taakseen jo jättäneet parikymppiset kaunottaret kuvattiin nimittäin juhlimassa yhdessä.

Vanessa ja Hayden osallistuivat viikonloppuna Neutrogena Fresh Faces of Music -bileisiin Hollywoodissa. Molemmat toimivat Neutrogena-kosmetiikkatuotteiden mainoskasvoina, joten neitokaiset ovat siten käytännössä myös työtovereita. Katso kuvat tästä.

20-vuotias Vanessa Hudgens tuli tunnetuksi supersuosituista High School Musical -elokuvista, mutta seuraavaksi hän aikoo siirtyä hieman aikuisempiin elokuviin. Alastonkuvaskandaalin kouriin teininä joutunut Vanessa vihjasi taannoin voivansa riisua myös valkokankaalla. Samanikäinen Hayden Panettiere tuli puolestaan tunnetuksi Heroes-sarjan tähtenä. Hän on viime aikoina uskaltautunut selvästi aikaisempaa paljastavampiin kuviin lehtien sivuilla.