Janet Jackson haluaa ihmisistä AIDS-taistelijoita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Janet Jackson on astunut barrikadeille ja ilmoittanut haluavansa värvätä ihmisistä taistelijoita AIDSin vastaiseen sotaan. Hän kertoi suunnitelmistaan Milanossa järjestetyssä amfAR-tapatumassa.

Vuosittaisen tapahtuman päätarkoituksena on keräta varoja AIDS-tutkimukseen. Järjestön puheenjohtaja Kevin Robert Frost ilmaisi kiitoksensa Jacksonille tämän kannanotosta, sillä Jackson halusi kaikki mukaan taisteluun yhteistä vihollista vastaan.

– Olemme kiitollisia, että yhdessä voimme unelmoida maailmasta ilman AIDSia. Tässä taistelussa meidän kaikkien tulee olla sotilaita, Janet Jackson julisti Daily Mail -lehden mukaan.

Parhaillaan käynnissä olevien Milanon muotiviikkojen yhteydessä järjestetyssä tilaisuudessa oli mukana runsaasti muitakin julkkiksia, kuten muiden muassa Dita von Teese, Rachel Bilson, Donatella Versace ja Kanye West tyttöystävänsä Amber Rosen kanssa.