Kelly Osbourne kiistää Playboy-kuvat kaksosten kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gagan taannoin rumaksi haukkunut ”kaunotar” Kelly Osbourne on tyrmännyt viime aikoina liikkuneet huhut, joiden mukaan hänet olisi kiinnitetty poseeraamaan Playboy-lehden sivuilla.

Ozzy Osbournen luotsaaman julkkisperheen poptähti-tytär on nyt vahvistanut, että hän ei hyväksynyt miestenlehden hänelle esittämää tarjousta vaatteiden riisumisesta lehdessä. Lehden esittämän ajatuksen mukaan Hugh Hefnerin kaksostyttöystävät Karissa ja Crystal Shannon olisivat poseeranneet idolinsa Kellyn kanssa samoissa kuvissa.

– Hän on laihtunut ja nykyisin blondi. Hän näyttää hyvältä. Haluan nähdä miltä hän näyttää alastomana, Crystal Shannon kertoi viime viikolla E! Onlinelle.

Tuolloin Hugh Hefner kertoi julkaisulle, että Kelly Osbourne olisi alustavasti kiinnostunut poseerauksesta, mutta nyt neitokainen on kertomansa mukaan eri mieltä asiasta. Kelly kisailee parhaillaan Tanssii tähtien kanssa -ohjelman Yhdyvaltojen versiossa.