Ninolle potkut Big Brotherista murhapuheiden takia?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on parhaillaan harvinaisen masentunut tunnelma, kun BB-Nino poistettiin hetki sitten yllättäen talosta. Parhaillaan asukkaat miettivät kuumeisesti mikä sääntörikkomus on johtanut hänen poistamiseensa.

BB-Minna kertoi kuitenkin tietävänsä mahdollisesti mistä on kyse. Hänelle Nino nimittäin avautui eilen vakavasta asiasta, joka on painanut hänen mieltään jo pidemmän aikaa talossa. Nino kertoi Minnalle olleensa jollain tavalla osallisena shokeeraavaan asiaan, joka tapahtui neljä vuotta sitten. Lisäksi hän paljasti, että asiaan liittyy myös murha, Seiska uutisoi tänään.

Lehden mukaan Nino oli luvannut kertoa asiasta lisää talon ulkopuolella ohjelman jälkeen. BB-talon sääntöjen mukaan asukkailla ei saa olla rikostaustaa. Minna kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen pian sen jälkeen, kun hän oli kertonut arvaavansa Ninon poistamisen syyn.