Monica Cruzin rintavako yllätti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Penelope Cruz tunnetaan tummana kaunottarena, mutta perheestä löytyy myös toinen samanlainen kaunis tummaverikkö. Penelopen pikkusisko Monica Cruz ei tosin ole vielä aivan yhtä tunnettu kuin siskonsa.

32-vuotias Monica Cruz kuvattiin taannoin lomailemassa Ibizalla, jossa hän nautti Välimeren lämpimistä vesistä yhdessä miesystävänsä kanssa. Sittemmin sisko on poseerannut muutamia kertoja viihdelehdissä, mutta nyt hän on päässyt myös maineikkaan Elle-lehden sivuille tyylikkäissä studioposeerauksissa. ”Kaikki mustaa” -otsikolla julkaistun jutun valokuvaaja ei ole yrittänyt ainakaan piilotella kuvankauniin Monica Cruzin rintavarustusta. Katso kuvat tästä.

Näyttelijänä, tanssijana ja mallina työskentelevä Monica Cruz on urallaan tähdittänyt pääasiassa espanjankielisiä elokuvia, joten neitokainen on esimerkiksi suomalaisille siksi vielä varsin tuntematon. Penelope Cruzin lisäksi perheen taitelijoihin lukeutuu myös laulajana toimiva veli Eduardo Cruz.