Ruotsalaisen povipommin shoppailu käänsi katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen povipommi ja entinen Miss Ruotsi -finalisti Victoria Silvstedt on viettänyt kesän monien muiden julkkisten tapaan Ranskan St. Tropezissa. Siellä hän on keikistellyt useammankin kerran innokkaasti paparazzeille rannalla ja huvijahdilla.

Nyt hänet on ikuistettu shoppailemassa varsin näyttävänä. Julkkistähden vihreä kesämekko, sen avonainen kaula-aukko ja tähden näyttävät silikonirinnat käänsivät turistien katseita. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt oli aikoinaan Miss Ruotsi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa. Tähdeksi hän nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista povipommeista. Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison.