Taas uusi Hollywood-avioero – pikavauhtia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin ihmissuhdemaailman erokirjat saivat jälleen uuden tulokkaan, kun näyttelijäkaunotar Emmy Rossum ja hänen aviomiehensä Justin Siegel ovat ilmoittaneet avioerostaan. Tapauksen tekee poikkeukselliseksi se, että pariskunnan avioliitto tuli julki vasta pari kuukautta sitten.

Kerroimme ensimmäisen kerran avioerosta jo suhteen paljastuessa, mutta tuolloin tilanteesta oli liikkeellä pelkkiä huhuja. Nyt asiaan on saatu myös virallinen vahvistus, kun Rossumin aviomies, musiikkimoguli Siegel, on jättänyt eropaperit Los Angelesin tuomioistuimeen.

Perjantaina oikeuteen jätetyissä papereissa eron syyksi kerrotaan perinteisen tavan mukaisesti selvittämättömät ristiriidat. Avioliitto tuli julki vasta ensimmäisten erohuhujen myötä elokuun alkupuolella. Rossum ja Siegel avioituivat kaikessa hiljaisuudessa helmikuussa 2008. Pariskunta oli seurustellut edellisestä vuodesta saakka.