Rihanna ja munkki yhteiskuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime aikoina keskittynyt uuden hittimusiikin levyttämisen ja keikkojen sijaan pääasiassa julkkisjuhlissa poseeraamiseen vähissä vaatteissa. Viime viikonloppuna hän oli edustamassa Venetsiassa, Italiassa.

Bahamalainen suosikkilaulaja osallistui rakkauden kaupungissa julkkisjuhlien sijaan managerinsa häihin, mutta r&b-tähti ehti samalla tutustua myös kaupungin nähtävyyksiin. Erään kirkon edustalla hän piristi erään munkin päivää poseeraamalla tämän kanssa samassa kuvassa. Katso kuva tästä.

Munkin ilmeen perusteella hänellä oli tuona iltana jotain normaalista poikkeavaa ajateltavaa. Rihanna oli onneksi peittänyt tällä kertaa rintansa, sillä hän oli pukeutunut näyttävään mustaan asuun, joka peitti osittain myös hänen käsivartensa. Toimitus pahoittelee jo etukäteen munkki-sanasta mahdollisesti aiheutuvia vääriä vilkkaan mielikuvituksen tuotoksia.