BB-slummilaiset huojentuivat – saavat nimetä häädettäviä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon slummin asukkaat ovat jälleen tällä viikolla joutuneet raatamaan saadakseen nimeämisoikeuden huomisissa nimeämisissä. Elektroniikan sekä autojen purkuun ja kierrätykseen liittyvät tehtävät ovat nyt kuitenkin ohi, kun Isoveli ilmoitti tehtävien tulokset.

Isovelin kuulutuksen mukaan nimeämiskilpailut onnistuivat, eli nyt myös slummilaiset saavat nimetä asukkaita häätöäänestykseen. Nimeämisten perusteella ensi sunnuntaina tullee putoamaan ainakin yksi asukas, ellei Ninon eilinen yllätyshäätö vaikuta asiaan.

Tällä viikolla tehtävät olivat tuttuun tapaan fyysisesti rankkoja, mutta erityisesti tämänpäiväinen tehtävä oli varsinkin Kätlinin mieleen. Toissapäiväisessä elektroniikan purkutehtävässä asukkaat joutuivan sen sijaan raatamaan ulkona lähes kellon ympäri.