Jackass-tähti Steve-O kehottaa lintsaamaan koulusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-sarjasta tunnettu hurjapää Steve-O on liittynyt mukaan eläinsuojelujärjestö PETA:n kampanjaan, jossa pyritään vähentämään viattomien sammakoiden ja muiden eläinten leikkelemistä amerikkalaiskoulujen biologian tunneilla. Leikkelemisen sijaan Steve-O kehottaa lintsaamaan näiltä tunneilta.

”Cut Class, Not Frogs” -kampanja alkaa tämän viikon torstaina, mutta kampanjamateriaalia ja kampanjasivusto on julkaistu jo nyt verkossa. Tanssii tähtien kanssa -kisaankin taannoin osallistunut hurjapää toivoo, että eläinten leikkeleminen jätettäisiin pois opetussuunnitelmasta ja että lapset saisivat itse valita haluavatko osallistua moiseen.

– Meidän ei tulisi määrätä lapsia leikkelemään eläimiä. Heillä tulisi olla vapaus tehdä oma moraaliset valintansa ja kieltäytyä tekemästä sitä, Steve-O kertoo kampanjamateriaalissa.