Maailmankuulun DJ-tähden kuolinsyy selvisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu tiskijukkatähti DJ AM, eli Adam Goldstein, menehtyi epäselvissä olosuhteissa elokuun lopussa. Tyttöystävänsä eroa tuolloin surrut ja erittäin pidetty julkkistähti löydettiin menehtyneenä New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta kodistaan.

Poliisitutkimuksissa hänen asunnostaan löydettiin vahvoja reseptilääkkeitä ja huumeita. Kuolinsyy ei kuitenkaan selvinnyt ensimmäisen ruumiinavauksen perusteella, joten hänelle jouduttiin tekemään toinen perusteellisempi tutkimus. Nyt sen tulokset ovat viimein selvinneet, ja tutkimuksen mukaan kuolema ei ollut itsemurha.

Poliisi kertoi jo aiemmin, että itsemurhan mahdollisuus ei ole todennäköinen. Ruumiinavauksen mukaan DJ AM menehtyi huumausaineiden tapaturmaiseen yliannostukseen, eli kuolema oli vahinko. Goldsteinin elimistöstä löytyi jäämiä muiden muassa kokaiinista, kipulääkkeistä ja masennuslääkkeistä. Niiden yhteisvaikutuksen epäillään muodostuneen lopulta kohtalokkaaksi.