Milow esiintyy joulukuussa Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Radiolistoilla viime aikoina mukavasti 50 Cent -coverilla Ayo Technology soinut Milow saapuu esiintymään Suomeen. Hän nousee lavalle Helsingin The Circuksessa lauantaina 5. joulukuuta.

Milow on noussut tänä vuonna jättisuosioon coveroituaan megahitin Ayo Technology belgialaista radiokanavaa varten. Mies teki 50 Centin ja Justin Timberlaken menevästä r&b-hitistä pelkistetyn akustisen version, joka keräsi sittemmin kehuja muiden muassa bloggari Perez Hiltonia ja tuottajaräppäri Kanye Westiä myöten.

Tällä hetkellä Milow’n versio on manner-Euroopan suurimpia hittejä ja se on ollut esimerkiksi iTunesin ladatuimpia kappaleita. Lisäksi kappaleesta tehty video on kerännyt jo yli 20 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Milow, eli Jonathan Vandenbroeck, aloitti uransa jo vuonna 2004 miehen päästyä finaaliin Belgian Humo’s Rock Rally -kilpailussa. Belgiassa ja Alankomaissa suosittu tähti on lyönyt läpi kansainvälisesti kuitenkin tuoreimmalla Milow-levyllään, joka julkaistiin Suomessa kesän lopulla. Miehen seuraavaksi isoksi hitiksi povataan You Don’t Know -singleä, joka jatkaa riipaisevan akustisella linjalla.