Rihanna pukeutui erikoiseen asuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna on poseerannut viime päivinä toinen toistaan erikoisemmissa ja paljastavammissa asuissa ympäri maailmaa. Viikonloppuna Venetsiassa managerinsa häissä piipahtanut supertähti poseerasi myös munkin kanssa, mutta tuolloin hän oli onneksi peittänyt ainakin intiimit paikkansa.

Nyt Rihanna on kuvattu kotimatkallaan Venetsian lentokentällä. Tälläkään kertaa paljasta pintaa ei juuri esitelty, mutta asu oli muuten varsin näyttävä kokonaisuus. Rihannan harmaa asu piti nimittäin sisällään näyttävät olkatoppaukset ja päässään hänellä oli hattu, joka muistutti lähinnä italialaisen poliisin hattua. Katso kuvat tästä.

Toissaviikolla Rihanna poseerasi selvästi rajummissa asuissa, kun hänet bongattiin julkisella paikalla lähinnä alusasuja muistuttavissa hepenissä, jotka esimerkiksi paljastivat hänen rintansa ja nännilävistyksensä selvästi. Musiikillaan Rihanna ei ole ollut otsikoissa kuukausiin, joten palstamillejä pitää saada nyt muilla keinoilla. Paljastuksilla otsikoita saadaan kuitenkin tehokkaasti.